We make you go faster!

Bel voor een vrijblijvende offerte - 033 - 754 9111

Volkswagen

Volkswagen

Chiptuning Volkswagen Amersfoort

Unlimited Tuning verzorgt chiptuning op maat voor uw Volkswagen. Volkswagen chiptuning Amersfoort van Unlimited Tuning is gespecialiseerd in het tunen van Volkswagen's. Middels het herprogrammeren van de software in de ECU kunnen we de auto op uw wensen afstellen. Wat wij doen is dus maatwerk tuning leveren voor uw Volkswagen.

Unlimited Tuning verzorgt chiptuning op maat voor uw Volkswagen. Volkswagen chiptuning Amersfoort van Unlimited Tuning is gespecialiseerd in het tunen van Volkswagen's. Middels het herprogrammeren van de software in de ECU kunnen we de auto op uw wensen afstellen. Wat wij doen is dus maatwerk tuning leveren voor uw Volkswagen.Unlimited Tuning verzorgt chiptuning op maat voor uw Volkswagen. Volkswagen chiptuning Amersfoort van Unlimited Tuning is gespecialiseerd in het tunen van Volkswagen's. Middels het herprogrammeren van de software in de ECU kunnen we de auto op uw wensen afstellen. Wat wij doen is dus maatwerk tuning leveren voor uw Volkswagen.

Een powerbox / piggybag voor uw Volkswagen is voor ons geen optie! Met een Volkswagen powerbox wordt voornamelijk de raildruk verhoogt. Bij Volkswagen chiptuning worden er al gauw 30 mappen aangepast om het optimale resultaat te bereiken.

Elk type Volkswagen motor hebben we minstens 1x op de testbank afgesteld. Wederom zijn vermogenstesten tijdens tuning van uw Volkswagen altijd een aanrader. Door uw Volkswagen testbank af te stellen bent u gegarandeerd van de meest geoptimaliseerde vermogenscurve. Pas dan beschikt u over een 100% op maat chiptuning. Met een chip op maat heeft u altijd de beste prestaties!

Chiptuning op maat met testbank voor elke Volkswagen bij Unlimited Tuning Amersfoort.

Ook Volkswagen roetfilter problemen lossen wij op. Ook wel Volkswagen DPF verwijderen / Volkswagen roetfilter verwijderen genoemd. In de loop der tijd raakt elk roetfilter verstopt. De oplossing hiervoor is het wegschrijven van foutcodes in de Volkswagen ECU. Zo heeft u nooit meer roetfilter problemen bij Volkswagen.

Volkswagen EGR problemen zijn ook op te lossen middels chiptuning. In de software kunnen we de werking van de EGR-klep uitschakelen. Zodoende blijft deze altijd dicht staan, en wordt uw motor altijd voorzien van schone lucht. De bijbehorende foutcodes worden indien nodig weggeschreven.