• Al ruim 11+ jaar ervaring Al ruim 14+ jaar ervaring
  • State of the art apparatuur State of the art apparatuur
  • 5 Filialen in de Benelux 5 Filialen in de Benelux
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling

Kies uw model

Chrysler

Voordelen van Unlimited Tuning

  • Al ruim 14+ jaar ervaring
  • Gloednieuwe testbank
  • Maatwerk mogelijkheden, niks is te gek
  • Uitsluitend professionals in dienst

Chiptuning Chrysler Amersfoort

Unlimited Tuning verzorgt chiptuning op maat voor uw Chrysler. Chrysler chiptuning Amersfoort van Unlimited Tuning is gespecialiseerd in het tunen van Chrysler's. Middels het herprogrammeren van de software in de ECU kunnen we de auto op uw wensen afstellen. Wat wij doen is dus maatwerk tuning leveren voor uw Chrysler.

Door het afstellen van de ECU zijn er gigantische winsten te behalen. In alle gevallen wordt er rekening gehouden met de meest optimale lucht/brandstofverhouding voor uw Chrysler.

Een powerbox / piggybag voor uw Chrysler is voor ons geen optie! Met een Chrysler powerbox wordt voornamelijk de raildruk verhoogt. Bij Chrysler chiptuning worden er al gauw 30 mappen aangepast om het optimale resultaat te bereiken.

Elk type Chrysler motor hebben we minstens 1x op de testbank afgesteld. Wederom zijn vermogenstesten tijdens tuning van uw Chrysler altijd een aanrader. Door uw Chrysler testbank af te stellen bent u gegarandeerd van de meest gladde vermogenscurve. Pas dan beschikt u over een 100% op maat chiptuning. Met een chip op maat heeft u altijd de beste prestaties!

Chiptuning op maat met testbank voor elke Chrysler bij Unlimited Tuning Amersfoort.

Ook Chrysler roetfilter problemen lossen wij op. Ook wel Chrysler DPF verwijderen / Chrysler roetfilter verwijderen genoemd. In de loop der tijd raakt elk roetfilter verstopt. De oplossing hiervoor is het wegschrijven van foutcodes in de Chrysler ECU. Zo heeft u nooit meer roetfilter problemen bij Chrysler.

Chrysler EGR problemen zijn ook op te lossen middels chiptuning. In de software kunnen we de werking van de EGR-klep uitschakelen. Zodoende blijft deze altijd dicht staan, en wordt uw motor altijd voorzien van schone lucht. De bijbehorende foutcodes worden indien nodig weggeschreven.

chiptuning Chrysler chiptunen Chrysler tunen Chrysler tuning Chrysler chippen Chrysler dieseltuning Chrysler benzine tuning Chrysler ecu tuning Chrysler ecu tunen Chrysler