• Al ruim 11+ jaar ervaring Al ruim 14+ jaar ervaring
  • State of the art apparatuur State of the art apparatuur
  • 5 Filialen in de Benelux 5 Filialen in de Benelux
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling

Uw chiptuning partner

Unlimited Tuning heeft haar deuren voor het eerst geopend in Oktober 2007 te Amersfoort (NL). In een korte tijd heeft zij een flinke carriere vlucht gemaakt binnen de tunings-wereld. In 2010 werd filiaal Tilburg (NL) een feit. Niet kort daarna werd ook het Unlimited Tuning logo op de gevel geplakt van filiaal Goes (NL). Delfzijl (NL) is kort daarop ook gelanceerd.

In 2016 heeft Eke (BE) zijn deuren geopend. We merkte dat er veel Belgische klanten naar onze filialen in Nederland kwamen. Zo doende was een opening in België een logische start.

In Amersfoort gebeurt de software ontwikkeling van UT. Hier staat dan ook de testbank waar de diverse setups op worden geschreven mocht er een nieuwe motor op de markt komen.

Inmiddels weten vele klanten hun weg naar UT te vinden. UT staat bekend om hun kwaliteit, klantvriendelijkheid en hun uitgebreide service!

Unlimited Tuning is in de loop der jaren met name gespecialiseerd geraakt in Ford, Opel en Renault. Dit mede door de vele dealerschappen die we hebben opgebouwd omtrent deze merken.

Sinds 2007

Staan wij voor 100%
service en kwaliteit!

Benieuwd naar de potentie van uw voertuig?

Wat klanten zeggen