• Al ruim 11+ jaar ervaring Al ruim 14+ jaar ervaring
  • State of the art apparatuur State of the art apparatuur
  • 5 Filialen in de Benelux 5 Filialen in de Benelux
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling

Kies uw model

Jaguar

Voordelen van Unlimited Tuning

  • Al ruim 14+ jaar ervaring
  • Gloednieuwe testbank
  • Maatwerk mogelijkheden, niks is te gek
  • Uitsluitend professionals in dienst

Chiptuning Jaguar Amersfoort

Nagenoeg alle Jaguar's kunnen we van echte chiptuning voorzien. Middels het afstellen van de chip in de ECU kunnen wij een optimale balans vinden tussen de lucht / brandstofverhouding. Veel Jaguars zijn voorzien van een supercharger. Een supercharger is een mechanisch aangestuurde "turbo". In tegenstelling tot de elektronisch gestuurde turbo's kunnen wij bij een supercharger niet de druk verhogen middels het aanpassen van de software in de ECU. Voor sommige type Jaguar's hebben wij hiervoor een pully upgrade beschikbaar. Dit is meestal een kostbare ingreep maar de vermogenswinst die hiermee behaald wordt is zeer hoog. Informeer bij ons of een pully upgrade voor uw Jaguar tot de mogelijkheid behoord!

Er zijn meerdere manier om uw Jaguar te tunen. Jaguar chiptuning Amersfoort van Unlimited Tuning is gespecialiseerd in het tunen van Jaguar's. Middels het herprogrammeren van de software in de ECU kunnen we de auto op uw wensen afstellen. Wat wij doen is dus maatwerk tuning leveren voor uw Jaguar.

Middels het afstellen van de ECU zijn er gigantische winsten te behalen. In alle gevallen wordt er rekening gehouden met de meest optimale lucht/brandstofverhouding voor uw Jaguar.

Een powerbox voor uw Jaguar is voor ons geen optie! Met een Jaguar powerbox wordt voornamelijk de raildruk verhoogt. Bij Jaguar chiptuning worden er al gauw 30 mappen aangepast om het optimale resultaat te bereiken.

Elke Jaguar motor hebben we op de testbank afgesteld. Wederom zijn vermogenstesten tijdens tuning van uw Jaguar altijd een aanrader. Door uw Jaguar testbank af te stellen bent u gegarandeerd van de meest gladde vermogenscurve. Pas dan beschikt u over een 100% op maat chiptuning. Met een chip op maat heb je altijd de beste prestaties!

Chiptuning op maat met testbank voor elke Jaguar bij Unlimited Tuning Amersfoort.

Ook Jaguar roetfilter problemen lossen wij op. Ook wel Jaguar DPF verwijderen / Jaguar roetfilter verwijderen genoemd. In de loop der tijd raakt elk roetfilter verstopt. De oplossing hiervoor is het wegschrijven van foutcodes in de Jaguar ECU. Zo heeft u nooit meer roetfilter problemen bij Jaguar.

chiptuning Jaguar chiptunen Jaguar tunen Jaguar tuning Jaguar chippen Jaguar dieseltuning Jaguar benzine tuning Jaguar ecu tuning Jaguar ecu tunen Jaguar chiptuning, chiptunen, tuning, tunen, Chiptuning Jaguar S-type, Chiptuning jaguar X-type, Chiptuning jaguar XF, jaguar XJ, jaguar XK, jaguar XKR