• Al ruim 11+ jaar ervaring Al ruim 14+ jaar ervaring
  • State of the art apparatuur State of the art apparatuur
  • 5 Filialen in de Benelux 5 Filialen in de Benelux
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling

Kies uw model

MG Rover

Voordelen van Unlimited Tuning

  • Al ruim 14+ jaar ervaring
  • Gloednieuwe testbank
  • Maatwerk mogelijkheden, niks is te gek
  • Uitsluitend professionals in dienst

Chiptuning MG Rover Amersfoort

Unlimited Tuning verzorgt chiptuning op maat voor uw MG Rover. MG Rover chiptuning Amersfoort van Unlimited Tuning is gespecialiseerd in het tunen van MG Rover's. Middels het herprogrammeren van de software in de ECU kunnen we de auto op uw wensen afstellen. Wat wij doen is dus maatwerk tuning leveren voor uw MG Rover.

Middels het afstellen van de ECU zijn er gigantische winsten te behalen. In alle gevallen wordt er rekening gehouden met de meest optimale lucht/brandstofverhouding voor uw MG Rover.

Een powerbox / piggybag voor uw MG Rover is voor ons geen optie! Met een MG Rover powerbox wordt voornamelijk de raildruk verhoogt. Bij MG Rover chiptuning worden er al gauw 30 mappen aangepast om het optimale resultaat te bereiken.

Elke MG Rover motor hebben we op de testbank afgesteld. Wederom zijn vermogenstesten tijdens tuning van uw MG Rover altijd een aanrader. Door uw MG Rover testbank af te stellen bent u gegarandeerd van de meest gladde vermogenscurve. Pas dan beschikt u over een 100% op maat chiptuning. Met een chip op maat heb je altijd de beste prestaties!

Chiptuning op maat met testbank voor elke MG Rover bij Unlimited Tuning Amersfoort.

Ook MG Rover roetfilter problemen lossen wij op. Ook wel MG Rover DPF verwijderen / MG Rover roetfilter verwijderengenoemd. In de loop der tijd raakt elk roetfilter verstopt. De oplossing hiervoor is het wegschrijven van foutcodes in de MG Rover ECU. Zo heeft u nooit meer roetfilter problemen bij MG Rover.

chiptuning MG Rover chiptunen MG Rover tunen MG Rover tuning MG Rover chippen MG Rover dieseltuning MG Rover benzine tuning MG Rover ecu tuning MG Rover ecu tunen MG Rover