• Al ruim 11+ jaar ervaring Al ruim 14+ jaar ervaring
  • State of the art apparatuur State of the art apparatuur
  • 5 Filialen in de Benelux 5 Filialen in de Benelux
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling

Kies uw model

Nissan

Voordelen van Unlimited Tuning

  • Al ruim 14+ jaar ervaring
  • Gloednieuwe testbank
  • Maatwerk mogelijkheden, niks is te gek
  • Uitsluitend professionals in dienst

Chiptuning Nissan Amersfoort

Unlimited Tuning verzorgt chiptuning op maat voor uw Nissan. Nissan chiptuning Amersfoort van Unlimited Tuning is gespecialiseerd in het tunen van Nissan's. Middels het herprogrammeren van de software in de ECU kunnen we de auto op uw wensen afstellen. Wat wij doen is dus maatwerk tuning leveren voor uw Nissan.

Middels het afstellen van de ECU zijn er gigantische winsten te behalen. In alle gevallen wordt er rekening gehouden met de meest optimale lucht/brandstofverhouding voor uw Nissan.

Een powerbox / piggybag voor uw Nissan is voor ons geen optie! Met een Nissan powerbox wordt voornamelijk de raildruk verhoogt. Bij Nissan chiptuning worden er al gauw 30 mappen aangepast om het optimale resultaat te bereiken.

Elke Nissan motor hebben we op de testbank afgesteld. Wederom zijn vermogenstesten tijdens tuning van uw Nissan altijd een aanrader. Door uw Nissan testbank af te stellen bent u gegarandeerd van de meest gladde vermogenscurve. Pas dan beschikt u over een 100% op maat chiptuning. Met een chip op maat heb je altijd de beste prestaties!

Chiptuning op maat met testbank voor elke Nissan bij Unlimited Tuning Amersfoort.

Ook Nissan roetfilter problemen lossen wij op. Ook wel Nissan DPF verwijderen / Nissan roetfilter verwijderen genoemd. In de loop der tijd raakt elk roetfilter verstopt. De oplossing hiervoor is het wegschrijven van foutcodes in de Nissan ECU. Zo heeft u nooit meer roetfilter problemen bij Nissan.

Nissan EGR problemen zijn ook op te lossen middels chiptuning. In de software kunnen we de werking van de EGR-klep uitschakelen. Zodoende blijft deze altijd dicht staan, en wordt uw motor altijd voorzien van schone lucht. De bijbehorende foutcodes worden indien nodig weggeschreven.

chiptuning Nissan chiptunen Nissan tunen Nissan tuning Nissan chippen Nissan dieseltuning Nissan benzine tuning Nissan ecu tuning Nissan ecu tunen Nissan chiptuning, chiptunen, tuning, tunen, Chiptuning Nissan 350z, Chiptuning 370z, Chiptuning Almera, Chiptuning Interstar, Chiptuning Kubistar, Chiptuning Micra, Chiptuning Note, Chiptuning Pathfinder, Chiptuning Patrol, Chiptuning Primastar, Chiptuning Primera, Chiptuning Qashqai, Chiptuning X-trail