• Al ruim 11+ jaar ervaring Al ruim 14+ jaar ervaring
  • State of the art apparatuur State of the art apparatuur
  • 5 Filialen in de Benelux 5 Filialen in de Benelux
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling

Kies uw model

Mitsubishi

Voordelen van Unlimited Tuning

  • Al ruim 14+ jaar ervaring
  • Gloednieuwe testbank
  • Maatwerk mogelijkheden, niks is te gek
  • Uitsluitend professionals in dienst

Chiptuning Mitsubishi Amersfoort

Unlimited Tuning verzorgt chiptuning op maat voor uw Mitsubishi. Mitsubishi chiptuning Amersfoort van Unlimited Tuning is gespecialiseerd in het tunen van Mitsubishi's. Middels het herprogrammeren van de software in de ECU kunnen we de auto op uw wensen afstellen. Wat wij doen is dus maatwerk tuning leveren voor uw Mitsubishi.

Middels het afstellen van de ECU zijn er gigantische winsten te behalen. In alle gevallen wordt er rekening gehouden met de meest optimale lucht/brandstofverhouding voor uw Mitsubishi.

Een powerbox / piggybag voor uw Mitsubishi is voor ons geen optie! Met een Mitsubishi powerbox wordt voornamelijk de raildruk verhoogt. Bij Mitsubishi chiptuning worden er al gauw 30 mappen aangepast om het optimale resultaat te bereiken.

Elke Mitsubishi motor hebben we op de testbank afgesteld. Wederom zijn vermogenstesten tijdens tuning van uw Mitsubishi altijd een aanrader. Door uw Mitsubishi testbank af te stellen bent u gegarandeerd van de meest gladde vermogenscurve. Pas dan beschikt u over een 100% op maat chiptuning. Met een chip op maat heb je altijd de beste prestaties!

Chiptuning op maat met testbank voor elke Mitsubishi bij Unlimited Tuning Amersfoort.

Ook Mitsubishi roetfilter problemen lossen wij op. Ook wel Mitsubishi DPF verwijderen / Mitsubishi roetfilter verwijderen genoemd. In de loop der tijd raakt elk roetfilter verstopt. De oplossing hiervoor is het wegschrijven van foutcodes in de Mitsubishi ECU. Zo heeft u nooit meer roetfilter problemen bij Mitsubishi.

Mitsubishi EGR problemen zijn ook op te lossen middels chiptuning. In de software kunnen we de werking van de EGR-klep uitschakelen. Zodoende blijft deze altijd dicht staan, en wordt uw motor altijd voorzien van schone lucht. De bijbehorende foutcodes worden indien nodig weggeschreven.

chiptuning Mitsubishi chiptunen Mitsubishi tunen Mitsubishi tuning Mitsubishi chippen Mitsubishi dieseltuning Mitsubishi benzine tuning Mitsubishi ecu tuning Mitsubishi ecu tunen Mitsubishi