• Al ruim 11+ jaar ervaring Al ruim 14+ jaar ervaring
  • State of the art apparatuur State of the art apparatuur
  • 5 Filialen in de Benelux 5 Filialen in de Benelux
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling

Fileservice voor externe tuners

 

Deze service bieden wij speciaal aan voor andere tuningsbedrijven die geen eigen programmeur in dienst hebben. Een vaste programmeur in dienst is dan ook een kostbare aangelegenheid. Wat u in een dergelijk geval dan het beste kunt doen is een externe programmeur inschakelen. Tegen een vergoeding van de geleverde dienst stellen wij onze programmeur ter beschikking.

De procedure is als volgt: U leest zelf de software uit middels de daarvoor geschikte apparatuur. De vervolgens uitgelezen software kunt u per email ( [email protected] ) naar ons toesturen, of nog makkelijk via Skype ( jeroen-van-beek1 ). In uw mail / skypebericht  kunt u uw wensen aangeven die u heeft voor het te maken tuningspakket. Denk hierbij aan meer koppel in laag toerental, of juist veel vermogen in hoog toerental. De uitgevoerde modificatie is meestal binnen 30 min klaar. De tunings-software dient u dan zelf terug te laden in de auto. Als er regelmatig zaken wordt gedaan met de programmeur, dan is direct Skype contact de beste optie.

 (Klik om onze programmeur aan je Skype toe te voegen)

Winols programmeren

 

Ook voor het leveren van diverse tuningsapparatuur kunt u contact op nemen met Unlimited Tuning. Wij zijn onder andere leverancier van Flashtec CMD, Autotuner, Bflash, Alientech Kess/Ktag, Byteshooter, Galetto, MPPS, Optican, Dimsport, Magic Motorsport.

 Chiptuning Tools