• Al ruim 11+ jaar ervaring Al ruim 11+ jaar ervaring
  • State of the art apparatuur State of the art apparatuur
  • 5 Filialen in de Benelux 5 Filialen in de Benelux
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling: 9.6 Gemiddelde klantbeoordeling

Voordelen van Unlimited Tuning

  • Al ruim 11+ jaar ervaring
  • Gloednieuwe testbank
  • Maatwerk mogelijkheden, niks is te gek
  • Uitsluitend professionals in dienst

Personeel Unlimited Tuning Amersfoort 2018

 

 

 Dave Snijders.....................................................

Mijn naam is Dave Snijders

28 jaar en voornamelijk werkzaam geweest in de verkoop. Ik ben begonnen met werken op een administratieve functie bij Goes Transport. Niet al te lang daarna ben ik begonnen op de afdeling service en retouren bij SB Commerce om daar vervolgens via de debiteurenbeheer uit te groeien tot de verantwoordelijke voor de B2B.

Na 3,5 jaar met plezier bij SB te hebben gewerkt kwam Unlimited Tuning op mijn pad. In eerste instantie ben ik de verkoop voor eco producten gaan verzorgen. Het doel was om Eco Optimalisatie software te gaan aanbieden waardoor auto’s / vrachtwagens zuiniger gaan rijden. Door de toch strenge regelgeving op dit gebied was dit erg moeilijk te realiseren. Door de groei bij Unlimited ben ik mij sindsdien fulltime bezig gaan houden met klantcontacten zoals email, telefoon, aftersales etc.

Inmiddels werk ik er al bijna 7 jaar en nog altijd met veel plezier. Toen ik aan dit avontuur begon wist ik niet wat ik ervan moest / mocht verwachten, maar het heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen. Geen dag is hetzelfde en dat is denk ik ook één van de redenen waardoor het werk leuk blijft.

Mijn werkzaamheden binnen Unlimited Tuning zijn:

- Klantenbinding
- Verkoop
- Aftersales
- Website beheer

 

 

 

 Jeroen van Beek

Mijn naam is Jeroen van Beek

Mijn achtergrond is ICT met een specialisatie in de automotive branche. Vanaf 2002 ben ik al werkzaam in de tuningssector. Dit begon eerst bij een grote tuner in Duitsland (OBDtuning). Vervolgens ben ik kleinschalig voor mijzelf onder de naam Tune it begonnen met het parttime tunen van diverse automerken. Na een korte periode ben ik over gegaan naar Ziptuning. Dit was in de tijd dat chiptuning daar nog in de kinderschoenen stond.

Niet al te lang daarna heb ik Unlimited Tuning tot leven geroepen. Met de inmiddels meer dan voldoende ervaring die ik had opgebouwd, heb ik met Unlimited Tuning een vliegende start gemaakt. Door hard te werken en veel tijd erin te steken is de zaak snel erg groot geworden. Groter dan ik in eerste instantie had verwacht of had mogen dromen!

Mijn werkzaamheden binnen Unlimited Tuning zijn:

- Zaakvoering
- Auto specifieke software aanpassingen maken
- Backup werkplaats medewerker

 

 

 

Jeffrey Bouwma

 

Mijn naam is Jeffrey Bouma,

Ik ben 25 jaar en ben begonnen als monteur bij mijn stiefvader in de garage. Van daaruit ben ik de opleiding 2e monteur gaan volgen. Toen ik die afgerond had ben ik gelijk doorgegaan voor eerste autotechnicus en heb die met succes afgerond. In deze jaren heb ik veel sleutel ervaring opgedaan bij een aantal dealers waaronder Volvo, BMW en Audi. Ondanks dat dit allemaal mooie merken zijn vond ik het werk niet uitdagend genoeg en ging ik opzoek naar wat anders. Omdat ik altijd al een voorliefde heb gehad voor auto’s, en deze zeker niet aan de kant wilde zetten, ben ik terecht gekomen in de tunings wereld.

Vervolgens kwam ik terecht bij Unlimited Tuning en zit hier nu al ruim 2 jaar geheel op mijn plek. Het werk is leuk en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin! Ik ben blij dat ik de overstap heb gemaakt en de kans heb gekregen om van mijn hobby mijn werk te maken.

Mijn werkzaamheden binnen Unlimited Tuning zijn:

- Uitlezen en programmeren van software
- Testbankmetingen uitvoeren
- Alle soldeerwerkzaamheden omtrent tuning en kleine reparaties van ecu’s
- In/-uit bouwen van powerboxen en externe ecu’s

 

 

 

 

Achtergrond informatie Unlimited Tuning ( UT )

 

Unlimited Tuning heeft haar deuren voor het eerst geopend in Oktober 2007 te Amersfoort (NL). In een korte tijd heeft zij een flinke carriere vlucht gemaakt binnen de tunings-wereld. In 2010 werd filiaal Tilburg (NL) een feit. Niet kort daarna werd ook het Unlimited Tuning logo op de gevel geplakt van filiaal Goes (NL). Delfzijl (NL) is kort daarop ook gelanceerd. In 2016 heeft Eke (BE) zijn deuren geopend. We merkte dat er veel Belgische klanten naar onze filialen in Nederland kwamen. Zo doende was een opening in België een logische start.

In Amersfoort gebeurt de software ontwikkeling van UT. Hier staat dan ook de testbank waar de diverse setups op worden geschreven mocht er een nieuwe motor op de markt komen.

Inmiddels weten vele klanten hun weg naar UT te vinden. UT staat bekend om hun kwaliteit, klantvriendelijkheid en hun uitgebreide service!

Unlimited Tuning is in de loop der jaren met name gespecialiseerd geraakt in Ford, Opel en Renault. Dit mede door de vele dealerschappen die we hebben opgebouwd omtrent deze merken.

 

 

Terwijl uw auto wordt getuned kunt u boven rustig een bak je koffie drinken, tv kijken, boekjes lezen of gebruik maken van een moderne afgesloten of open werkplek die uiteraard is voorzien van WiFi.

 

Mocht u tijdens de tuningsessie willen meekijken in de garage dan kan dat natuurlijk ook zolang u de monteur maar de ruimte geeft om zijn werk te kunnen doen.

                     

           

Filiaal / hoofdkantoor Amersfoort ( Utrecht )  
Zaakvoerder / softwareschrijver Jeroen van Beek
Sales manager Dave Snijders
Technical Engineer Jeffrey Bouma
   
Filiaal Goes ( Zeeland )  
Zaakvoerder / Technical Engineer Marco den Dekker
   
Filiaal Tilburg ( Noord Brabant )  
Zaakvoerder / Technical Engineer Norbert van den broek 
 
Filiaal Delfzijl ( Groningen )  
Zaakvoerder Gert Rosema
Technical Engineer Bert Smit
Technical Engineer Willem Knapper
 
Filiaal Eke/Nazareth ( België )  
Zaakvoerder / Technical Engineer Denis van loocke
   
   

 

 

Unlimited Tuning personeelsfoto
Bij Unlimited Tuning staan wij voor 100% service en kwaliteit!