We make you go faster!

Bel voor een vrijblijvende offerte - 033 - 754 9111

Testbank

Vermogenstestbank ( dyno ) - Meten is Weten

 

Om de kwaliteit van de tuning te garanderen beschikt Unlimited Tuning over een echte Bosch LPS vermogenstestbank. Met een dyno (vermogenstestbank) kunnen alle dipjes / oneffenheden uit het toerengebied gefilterd worden. Tevens heeft u de garantie dat de tuner ook werkelijk zijn beloofde cijfers waar maakt. Uiteraard krijgt u na het testen het complete vermogensrapport mee naar huis. Speel op safe, en laat uw auto dus ook altijd tunen bij een tuner met een vermogenstestbank! 

 

Vermogenstestbank / dynotestbank Unlimited Tuning Chiptuning

VAG-Modellen met DSG zijn welkom

De high-end DSG versnellingsbakken uit de VAG groep worden steeds meer verkocht in de nieuwere modellen. Logisch want ze rijden heerlijk! Het enige minpuntje is dat deze gevoeliger zijn voor een hoger koppel dan de oudere automaat-bakken. Een DSG auto vraagt dus om een speciale behandeling. Om er zeker van te zijn dat de tuner niet te veel koppel aan uw auto toevoegt, dient de auto op de vermogenstestbank afgesteld te worden. Zo bent u verzekerd van een veilige tuning waardoor uw DSG-bak minstens zolang meegaat als de rest van de auto!

Voor meer info over tuning van uw DSG auto vraag het aan één van onze specialisten.

Als u gebruik wenst te maken van de vermogenstestbank van Unlimited Tuning, laat dat dan voortijdig weten, dan kunnen we deze voor u reserveren. Uiteraard krijgt u na de tuningssessie het meetrapport mee naar huis. Hieronder een voorbeeld van een 1.6 TDI DSG-7 met 105pk standaard, die zowel origineel als getuned is gemeten. Rood is origineel en de blauwe lijn getuned. De stippellijn zijn de newtonmeters van de auto en de gladde lijn de gemeten pk's. Deze auto heeft dus 45pk en 60Nm gewonnen met chiptuning!

 


Prijzen voor een vermogensmeting

 

- Vermogensrun in combinatie met tuning ( 1 run origineel & diverse runs getuned ) € 75,- 

- Diverse runs zonder gebruik te maken van onze tuningsproducten: € 100,-

- Verhuur dyno-bank: 1e uur € 150,- elk volgende uur € 50,-